Arlette Andersen - AUSCHWITZ 1944

Arlette Andersen - AUSCHWITZ 1944

 
 

Arbejdet med filmprojektet omkring Arlette Andersen og hendes fortælling gik for alvor i gang i starten af 2015. Alt i mens arbejdede vi på at skaffe alle pengene til at kunne producere og udgive filmen. Vi har det sidste halvandet års tid filmet og dermed dokumenteret nogle af hendes foredrag. Vi har desuden optaget det interview med Arlette Andersen, som skal være fundamentet for filmen, ligesom vi har været i Paris, i Clermont Ferrand og i Auschwitz/Birkenau for at lave filmoptagelser.   

 

Vi er nu i fuld gang med at bearbejde vores materiale men søger fortsat diverse fonde om penge. Du kan ligeledes støtte vores filmprojekt. 


Læs om, hvad du får ud af at støtte filmprojektet - KLIK HER


Du kan støtte filmprojektet direkte med overførsel af et beløb til en særskilt bankkonto i Spar Nord: 9196 - 4587560564.


Du kan ligeledes støtte via Mobilpay til nummer 22525625.


Ønsker du som virksomhed eller som privatperson at støtte filmprojektet med et markant beløb, har du mulighed for at blive synlig med navn og/eller logo i filmen.


Kontakt mig gerne for en snak, hvis du har andre ideer eller tanker om, hvordan du kan støtte filmprojektet om Arlette Andersen.


KONTAKT:


                                  Thomas Kvist Christiansen

                                  Kvist Kommunikation
                                  Nellikevej 10
                                  7000 Fredericia


                                  Tlf.: 22 52 56 25
                                  Mail: post@kvistkommunikation.dk

 

Sådan støtter du filmprojektet.

I de sidste 25 år har Arlette Andersen holdt 425 foredrag, og har dermed fortalt sin historie til over 96.000 mennesker. Arlette Andersen er meget optaget af at de unge hører historien om Auschwitz.